Note: Hesap silme işlemi sırasında
herhangi bir butona tıklamayın veya herhangi bir işlem yapmayın, bu işlem biraz
zaman alabilir.
Deleting Account Means:
Herhangi bir sınıflandırılmış ürün oluşturursanız,
hesabınızı sildikten sonra bu ürünler artık sistemimizde olmayacaktır.
After deleting your account, wallet balance will no
longer in our system